2014 12 20 Božićni sajam u Jablanovcu 

   Danas se u našem malom Jablanovcu održavao Božićni sajam. Glavne organizatorice bile su vrijedne žene iz naše udruge Jablanovečice.

    U prostorijama mjesnog odbora bila je velika izložba jaslica, a na katu društvenog doma izložba fotografija i slikarskih radova naše Ane i Nikole. Uz nekoliko štandova na našem glavnome trgu bilo je za popiti i kuhanog vina, a i za pojesti finih kobasa, pa oni koji nisu bili neka im bude krivo.

 Pošto mi uvijek dobro surađujemo s Jablanovečicama, tako smo i ove godine organizirali božićni koncert za naše Jablanovčane. Na samom otvorenju sajma izveli smo našu najnoviju pjesmu "Jablanovec, selo moje malo" čije je stihove napisao naš predsjednik Darko, a uglazbila naša voditeljica Antonija.

  Nakon toga, u prostorijama društvenog doma, održali smo Božićni koncert uz naše drage goste iz muškog pjevačkog zbora Bistrani. Okupilo se ljudi više nego što smo očekivali, te su svaku našu pjesmu popratili gromoglasnim aplauzom.

  Drago nam je također bilo što je na koncert došao i novi predsjednik mjesnog odbora Marko, te se nadamo obostranoj uspješnoj suradnji.

  Nakon koncerta druženje je nastavljeno uz skromnu zakusku.

 2014 12 20 Božićni sajam u Jablanovcu 1

 

ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE

Joomla templates by a4joomla