2014 12 27 Božićni koncert u Ivancu 
   Večeras smo se okupili na zadnjem koncertu naše božićne turneje.

 Koncert se, već tradicionalno, održao u Ivancu u crkvi Marije pomoćnice. Dragi su nam gosti bili naši prijatelji iz KUD-a "Dika" iz Svete Klare koji su izveli nekoliko božićnih pjesama. Nakon koncerta druženje smo nastavili uz prigodnu zakusku, te pjesmu i ples.

  I na kraju, što reći o protekloj godini? Bila je turbulentna kao i svaka do sada. Otišle su nam naše mlade članice Ana, Matea, Magdalena, Andrea, Iva. Promijenili smo dugogodišnjeg voditelja Srečka i zamijenili ga novim voditeljicama Ivom (plesna grupa) i Antonijom (pjevačka sekcija), još jednom smo pokazali da nas i takve velike promjene ne mogu spriječiti u radu. Zašto je tome tako? Zato jer vjerujemo u to što radimo, zato jer nas je strah da naši sumještani, njihova djeca i unuci za 20-ak godina neće znati kako izgleda bistranjska nošnja, pjesma i običaji, a, naravno, ne možemo iz nabrajanja izbaciti niti druženja poslije proba, prije i poslije nastupa, ponekad lijepih zajedničkih izleta.

  Zato, zbog svega toga nastavljamo dalje. Naravno, poziv curama i dalje vrijedi. Vratite nam se što prije. A za nove članove neka kliknu ovdje da vide termine proba. Slijedeća je 14.01.2015. u 21 h.

Urednik stranica želi svima Sretan Božić, te lijepu i uspješnu novu 2015.

 

 2014 12 27 Božićni koncert u Ivancu 1

 

ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE

Joomla templates by a4joomla