2015 02 21 Severović
    Danas smo imali jedan, jako nam dragi nastup u Domu za starije osobe Severović.
  Odlučili smo starije dame i gospodu malo razveseliti našom nadaleko poznatom predstavom "Kameni svati". Pripreme su počele u ranim popodnevnim satima. Publika nije mogla dočekati početak predstave, pa su se već počeli okupljati kod slaganja mlina.

  I napokon došao je i taj trenutak. Predstava počinje. Davorka je krenula s pričom o mlinaru i mlinarici, njihovom sinu Iveku i sirotoj Jani. Svoje glumačke bravure, za koje bi trebali osvojiti Oscara, predstavila nam je naša Katica, Dragec, Darko, Ivanka, drugi Darko, Gogec i za kraj naš majstor improvizacije Teva. Naravno ne mogu da ne spomenem i sve ostale članove koji su briljirali u predstavi. Publika nas je nagradila velikim pljeskom, a naši tamburaši odsvirali su splet pjesama na koje su se i neki starčeki odvažili na ples. Druženje je nastavljeno u ugodnom društvu. Vatreno krštenje imala su i naša dva najnovija člana  Franjo i Goran.

  Ovim putem zahvaljujemo svom osoblju i ravnateljici doma Severović na pozivu i gostoprimstvu, te se nadamo i budućoj suradnji.

 2015 02 21 Severović 1
 ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE
Joomla templates by a4joomla