2015 03 22 Smotra folklora Zaprešić 2015
    Danas smo nastupili na Smotri koreografiranih i izvornih folklornih skupina Zaprešićkog kraja.

   A zamalo da nismo... Prošle godine smotru smo propustili zbog bolesti članova, a ova godina bila je kobna za naše tamburaše. Zbog obveza tamburaša ostali smo tri dana prije nastupa bez prvog prima i kontre i već kad smo se pomirili da i ove godine nećemo vidjeti smotru, naša voditeljica Iva izvukla je As iz rukava u vidu tamburaša KUD-a Sloga iz Velikog Trgovišća. Odazvao se cijeli tamburaški sastav. Dva sata prije nastupa odradili smo prvu i jedinu zajedničku probu, te se hrabro uputili prema Zaprešiću.

   Izveli smo koreografiju Zagorja "Moj muž domaj buš", poletno i prpošno, pobrali zasluženi pljesak publike i povukli se svaki u svoj kut, te zadubljeni u misli iščekivali odluku sudaca.

    I stigla je... nismo niti ove godine prvi, ali smo pobrali najljepše kritike od kada se pojavljujemo u Zaprešiću. Pohvalili su dinamiku koreografije, korektno odrađeni ples s obzirom na dob članova, prekrasne nošnje s naglaskom na naš kraluš...

  Još se jednom zahvaljujemo muzikašima iz KUD-a Sloga, a posebno našoj voditeljici Ivi koja ih je mobilizirala u tako kratkom roku.

 2015 03 22 Smotra folklora Zaprešić 2015 1
 ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE
Joomla templates by a4joomla