2015 05 29 Hruševec plesači i miss 
   Danas smo imali poseban dan u Hruševcu; nastupali smo sa izmijenjenom koreografijom Zagorja, te se naša članica Koraljka natjecala u izboru najljepše djevojke u narodnoj nošnji
  Nakon tradicionalnog mimohoda kroz Hruševec stigli smo do velikog šatora u kojem nas je dočekalo poznato lice s TV ekrana Fio, glavni meštar nadaleko poznatog Fio showa. Program je počeo, a mi smo se predstavili s koreografijom. Nakon završetka plesnog programa i podjela zahvalnica počeo je drugi dio programa; izbor za miss.
 2015 05 29 Hruševec plesači i miss 1

    Ove godine odlučili smo se za jedan drugačiji pristup, te smo prijavili našu, uvijek vedru i veselu Koku. To je bio pravi pogodak. Naše žene lijepo su je uredile, a ona je ponosno ponijela našu prekrasnu nošnju i hrabro se otisnula u boj sa mnogo mlađim kandidatkinjama. Pošto ju svi znamo kao jednu veselu i pozitivnu djevojku nismo previše sumnjali u uspjeh. Svojim zaraznim osmijehom začas je pridobila žiri koji joj je dodijelio mjesto druge pratilje, te je time osigurala odlazak na natjecanje u Slavonski brod na natjecanje najljepših djevojaka iz cijele Hrvatske. Bravo Kokica! 

  Zahvaljujemo gosp.Fiu što se potrudio pročitati cijelu najavu koju smo mu dali, a koja nije baš bila kratka, ali je u najboljem svijetlu predstavila našu Koku.

  Tradicija najljepših djevojka iz KUD-a Jablanovec se nastavlja.

  Uz sreću i veselje, druženje smo nastavili uz ples i pjesmu.

 2015 05 29 Hruševec plesači i miss 2

ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE

Joomla templates by a4joomla