2016 11 26 10 godina KUD a Jablanovec 
     Večeras smo proslavili prvih 10 godina našega najdražeg KUD-a .

    Prvi puta pripremili smo samostalni koncert gdje su se izmjenjivale izvedbe naših plesača. pjevača i tamburaša, gosti su nam bili dragi prijatelji iz KUD-a Pušća koji su se predstavili koreografijama Like i Turnja.

   Koncert je otvoren kratkim filmom o prvih 10 godina KUD-a, a nakon toga je krenuo show. Točke i koreografije su se izmjenjivale. Slavonija, Gradišće, Zagorje. Proveli smo naše drage goste širom lijepe naše i predstavili im bogatstvo naših narodnih nošnji i ljepotu naših pjesama i plesova. Za svaku izvedbu bili smo nagrađeni gromoglasnim pljeskom od nikad punije dvorane društvenog doma u Ivancu. Podijeljene su zahvalnice dragim ljudima.  Koncert je trajao dobrih tri sata koju su brzo prošli.

   Druženje smo nastavili u prigodnu zakusku i hrpu kolača, a zabavljali su naš naši dragi Susedi, vrhunski tamburaši koje smo u 5 sati ujutro morali potjerati doma jel da nismo dočekali bi i jutro.

   Zahvaljujemo se našim ljupkim voditeljicama, sponzorima, MO Ivanec i svima ostalima koji su sudjelovali u realizaciji ovoga koncerta.

  Posebnu zahvala ide i našim voditeljima; prof. Pavkoviću, našoj Ivi i Antoniji koji su utrošili mnogo truda i znanja da nas uvježbaju za ovaj veliki koncert

 2016 11 26 10 godina KUD a Jablanovec 1

 ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE

ZA FILM 10 GODINA KUD-a JABLANOVEC KLIKNI OVDJE

Joomla templates by a4joomla