2017 06 25 Dani Jablanovca 3 
      Nakon dugo godina ponovno nastupamo u Jablanovcu. Na inicijativu MO ponovno su se pokrenuli dani Jablanovca, a mi kao najaktivnija udruga u našemu selu imamo čast biti nositelji cijelog projekta.
    Okupili smo se već ranom zorom i otpjevali himnu ,te nekoliko pjesama na svečanoj sjednici MO Jablanovec. Poslije mise malo smo se odmorili i skupili snagu za centralni događaj Dana Jablanovca; Susret folklornih društava u šetoru na našem igralištu. Nastupilo je pet KUD-ova iz okolice grada Zaprešića, a publika nas je zasluženo nagradila pljeskom. Mi smo se predstavili s dvije koreografije, pjesmom, a naši tamburaši s nekoliko svojih točaka. Druženje smo nastavili uz odličan paprikaš koji su nam spremili naši lovci, a i zaplesali smo uz odlične tamburaše Bistrane.
2017 06 25 Dani Jablanovca 1 

    Moramo priznati da smo se ugodno iznenadili odazivu naših Jablanovčana iako je to još uvijek daleko od nekadašnjih Dana Jablanovca. Kroz godine se izgubila tradicija slavljenja tog dana bitnog za naše mjesto. Zato pozdravljamo inicijativu MO-a i nadamo se da će Dani Jablanovca ponovno postati neka tradicija i da će iz godine u godinu biti sve bolji, puniji raznim sadržajima, a samim time i posječeniji od naših sumještana, a i šire.

   Zahvaljujemo se MO-u na financijskoj pomoći, lovcima na finom paprikašu, gradu Zaprešiću na šatoru i svima onima koji su pomogli oko organizacije.

  I za kraj, dragi Jablanovčani, vidimo se slijedeće godine na istom mjestu, u slično vrijeme i nadamo se u većem broju

 2017 06 25 Dani Jablanovca 2
 ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE
Joomla templates by a4joomla