2018 10 21 Zagreb Izbor najuzoritije seoske žene

  

Naša Jablanovečica i članica KUD-a Željka osvojila je laskavu titulu najuzoritije seoske žene Zagrebačke županije.

  Ovu nedjelju u velikom šatoru na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održava se veliko finale. Okupile su se najuzoritije seoske žene iz cijele Hrvatske, njih 20, Na svojim bogatim štandovima predstavljale su proizvode sa svojih OPG-ova, predstavljale su mjesta iz kojih dolaze, prebogate narodne nošnje, starine... Pa tako i naša Željka i njezina bolja polovica Miro.

  Na stol (premali) jedva su stavili proizvode svoga OPG_a Tomašec. Novinari su se izmjenjivali, fotografe nismo ni brojali, a Željka je strpljivo davala intervjue u našoj lijepoj Bistranjskoj nošnji. Podršku im je došao dati i naš ponosni gradonačelnik g.Turk. Štand je posjetila i europarlamentarka gđa. Petir. 

  A onda je počelo. Brojni žiri krenuo je obilaziti stolove i uz razgovor sa sudionicama davati ocjene. Nakon stanke uslijedilo je veliko finale i proglašenje pobjednice. Uz pratnju svečane garde Hrvatskih sokola sudionice su jedna po jedna izlazile na veliku pozornicu. Napetost je bila na vrhuncu a pobjednica je....Melita Vrbanek iz Ozlja. Čestitamo joj iz sveg srca jer znamo da je ona ,kao i svaka od ostalih 19 žena uložilo veliki trud i muku da večeras budu u tom šatoru.

  Još jednom čestitke svima i hvala Željki i Mireku kaj su nas pozvali da sudjelujemo u svemu tome (a valjda smo i malo pomogli)

 

 2018 10 21 Zagreb Izbor najuzoritije seoske žene 1
 ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE
Joomla templates by a4joomla