2019 11 09 Martinja
    Ove godine naš mali KUD upustio se u novu avanturu. Organizirali smo proslavu Martinja. Veliku pomoć pružio nam je naš novi Mjesni odbor.
   Morali smo zadovoljiti sve zakone pravog Martinja; od Biškupa koji je pokrstio moštek, do fine papice , pa do muzikaša , a kao iznenađenje večeri bila je organizirana i bogata tombola. Nakon krštenja mošteka koji se,gle čuda, pretvorio u vino koje smo odmah morali isprobati , naše vrijedne KUD-ovke iznijele su prvi slijed. Fini gulaš s nekoliko vrsta mesa. Nakon toga malo smo si poplesali i već je došao red na glavno jelo. Kobase i krvavice, dinstano zelje i restani krumpir. Opet smo si poplesali pa sirna gibanica.
 2019 11 09 Martinja 1

 Došlo je i vrijeme za tombolu (a svaka je dobivala). Izvlačenje je krenulo lagano, a napetost je rasla kad smo se počeli približavati glavnim nagradama. Bogate košare sa salamama, sirevima, suha šunka od 8 kg i na kraju jedno ljetovanje za dvoje na Hvaru i ljetovanje za četvero na Pagu. Vjerujemo da su se ljudi lijepo proveli, a mi se polako pripremamo za slijedeću priredbu

Još jednom zahvaljujemo svim sponzorima koji su sudjelovali sa svojim uslugama ili proizvodima, a posebno našem novom MO na stvarno velikoj pomoći u organizaciji.

 2019 11 09 Martinja 2
 ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE
Joomla templates by a4joomla