2012 06 22 Godišnja skupština 2012

Danas smo, unatoč malim sredstvima od grada, ali šparni kao i uvijek, odjednom održali čak četiri događaja: godišnju skupštinu KUD-a, proslavu Dana antifašističke borbe, završetak sezone i pjevnu probu.

Okupili smo se, tradicionalno, u ljetnoj rezidenciji naše Vlatke i Mireka. Naravno, prvo smo morali skupiti snagu za silne obveze koje su nas čekale toga dana pa smo prionuli roštilju. Franjo, Zemo i Miro hrabro su se uhvatili u koštac s vratinom, ražnjićima, ćevapima i pljeskavicama. Brzo su sredili stvari, svi smo se napapali, pa smo mogli prionuti daljnjim obvezama.

Slijedio je prvi dio pjevne probe uz našeg mladog harmonikaša Darka. Nakon nekoliko setova pjesama došao je i najvažniji dio dana - skupština.

Na skupštini se naš predsjednik Darko osvrnuo na uspješnu proteklu sezonu , blagajnica Koraljka pročitala financijsko izvješće, a i predstavljeni su planovi za slijedeću sezonu , npr. gostovanje u Makedoniji (tko misli ići probe počinju na jesen). Sve što se trebalo izglasati izglasano je jednoglasno (ipak smo mi KUD-ovci kao jedno), te je došlo vrijeme za drugi dio pjevne probe koja je potrajala...

Ovim putem pozdravljamo članove KUD-a koji su bili spriječeni da budu s nama u ovom ugodnom popodnevu i još ugodnijem druženju.

I za kraj, pošto je Dan antifašističke borbe: Smrt fašizmu...itd.

2012 06 22 Godišnja skupština 2012 1
ZA VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKNI OVDJE
Joomla templates by a4joomla